Tel: 606 46 96 99 / 654 37 09 84
Fax: 93 427 69 85

 

           
imageimage
 
 

 

 
  La mezcla única illy  
 
 
        

Illycaffè utilitza per a tots els seus productes una barreja única composta de 9 varietats dels mejorres cafè aràbica. La barreja es torra de forma tradicional i s'envasa sota pressió i atmosfera protectora en les càpsules o dosis de cafè, ja siguin aquestes itaca, ipso o allò.

 

 

 

La barreja illy arriba a la càpsula correctament premsada i dosificada, el resultat és un cafè sempre perfecte amb una aroma intens al mateix temps que rotund amb un cos i una crema densa compacta i persistent.

 

 

 

Cos sabor i aromes.

 

 

 

Un cafè espresso illy és el resultat d'un equilibri perfecte entre cos sabor i aroma. L'equilibri entre l'amarg i l'acidesa que permet percebre immediatament un gust dolç, que s'intensifica gràcies al seu cos, envoltant i vellutat.

 

 

 

La riquesa i rotunditat aromàtica d'un espresso illy es percep a acostar la tassa al paladar fent notar la presència d'aromes florals, cítrics i afruitats que s'intensifica una vegada el degustem descobrint llavors tocs de caramel, xocolata i pa torrat.

 

 

 

El gust de l'espresso illy romans per molt de temps en boca convidant sempre a repetir el plaer de degustar un nou cafè.

 

 

 

 

 

Cafè i salut

 

 

 

Una tassa de cafè aràbica conté fins a la meitat de cafeïna que una tassa de cafè amb una barreja de robustes (de 30-60 mg de l'àrab fins als 120-150 mg de l'Robusta).

 

 

 

Prendre una tassa de cafè robusta pot signifcar el mateix que prendre dues tasses de Aràbica, i no només ja que a més els cafès aràbica proporcionen les components aromàtiques més agradables del cafè, són dolços vellutats, afruitats i florals.  

 

 

 
 
  Prendre la quantitat justa de cafè, ajuda a millorar la concentració, a mantenir l'atenció en tasques repetitives, a disminuir el temps de reacció davant els estímuls i reduir els efectes de la fatiga.  
 
 
 
 
 
 
 
  Qualitat, sostenibilitat  
 
 
 
 
 
 
 
 

Cafè i qualitat de vida: dues coses que van unides.
 

  El gust d'una tassa de illycaffè neix a la planta de cafè verd i de la terra en la que creix. I d'aquí el primer compromís de l'empresa, que a finals dels anys 80 va decidir no comprar el cafè verd en mercats internacionals, sinó comprar directament a la font, als productors brasilers primer i posteriorment a Guatemala i Colòmbia, a Etiòpia, a l'Índia ia altres països.