Tel: 606 46 96 99 / 654 37 09 84
Fax: 93 427 69 85

 

           
grans de cafè Illy
 
logo illy cabeecra
 
 

 

 
  Cafè illy la barreja única illy en càpsules per a cafeteres exprés.  
 
 
 

 

 

El cafè illy de Rllycaffe utilitza per tots els seus productes una barreja única composta de 9 varietats dels millors cafè aràbica. La barreja es torra de forma tradicional i s'envasa sota pressió i atmosfera protectora en les càpsules o dosis de cafè, bé siguin aquestes itaca, ipso o aquest.La barreja illy arriba a la càpsula correctament premsada i dosificada, el resultat és un cafè sempre perfecte amb una aroma intens al mateix temps que rotund amb un cos i una crema densa compacta i persistent.

 


 

 

Càpsules illy sistema i-espresso system:

 


 

 

Senzill.És la solució que illy proposa per al món del cafè en càpsules, un sistema pràctic I net per aconseguir amb pocs i senzills gestos l'excel • lència de espresso sempre perfecte en cada moment del dia.innovadorLa càpsula Illy, creada gràcies a una tecnologia nnovadora i patentada, té una vàlvula de pretall a la part central del fons que s'obre en arribar a la pressió interna adequada, assegurant així la infusió completa de tots el cafè illy present a la càpsula.illy perfecteIlly utilitza en tots els seus productes una única barreja de cafès 100% Aràbica de la més alta qualitat. La mòlta, el premsat i la dosificació sempre perfectes garanteixen un espresso excel.lent, amb una crema densa i un gust persistent.

 
      
   


 

 


 

 

Càpsules illy mètode iperespresso:

 


 

 

Illy Mètode Iperespresso, caracteritzat per la innovadora càpsula i la seva compatible màquina espresso, presenta la preparació del cafè a través de dues fases: iperinfusion i emulsió.Una doble articulació que, a diferència de la preparació tradicional de l'espresso que es fa per percolació - en una única fase -, assegura una extracció òptima de tots els aromes del cafè i aconsegueix una crema rica, vellutada i persistent durant més de 30 minuts.
 
  Una veritable revolució gràcies també a la presència d'una vàlvula amb envà elàstic, situada a la part inferior de la càpsula, que permet obtenir una consistència superior a la beguda. L'absència del contacte entre la màquina i el cafè extractat garanteix entre altres la màxima neteja i el menor manteniment

 


 

 

llaunes cafè illy mètode iperespresso

 

Comprar cafè illy en càpsules iperespresso amb un sol cilck

 


 

 

Monodosi cafè illy ESE

 

Perfecte pel premsat i la mòlta, l'aroma, el sabor i la frescor: a cada monodosi trobarà tota l'excel • lència d'un espresso illy. El paper filtre que envolta la barreja té una pestanya que fa més fàcil l'extracció de l'envàs i més àgils la col locació i retirada al portafiltresEnvasades una a una en atmosfera protectora, les 18 monodosi vénen envasades en una caixa bonica i ben feta, inconfusiblement Illy

 
 
 
 
 
   
   
 
 
 
   
 
 
   
   
   
 
 
 

Cafè cafè illy mòlt:

 


 

 

  EXperimenta la barreja per espresso illy a casa. Elaborada dels millors cafès 100% aràbica. Un sabor suau i equilibrat millorat per exquisides notes de caramel, xocolata, pa torrat i un subtil toc floral, per al torrat normal, i cos i el sabor més intensos d'un espresso més fort, en què les notes de cacau i pa torrat es barregen amb matisos de caramel per al torrat fosc.  

 


 

 


 

 
 
 
 
 
 


 

 

image Compra cafè illy.

 


 

 

image Compara els sistemes de illy.

 


 

 

image Totes les cafeteres illy.

 


 

 

image Les millors ofertes.

 


 

 

image Cafeteres exprés gratis.

 


 

 

image Missió, Visió i Valors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   image Consultar informació a illy.

 

 

 

   image Tot sobre el cafè al club.

 

 

 

   image Coneix a la competència.