Tel: 606 46 96 99 / 654 37 09 84
Fax: 93 427 69 85

 

           
image
 image
 
  Serveis  
 
  Illy  
 

 
 
 
 
  Vending  
 
 

 

 

La pausa cafè en el treball és un moment important: Amb un cafè excel lent, es converteix en un moment encara més preuat.

 


  Per això illy ha estès al món de l'oficina el plaer de poder assaborir el seu inconfusible espresso, amb una sèrie de productes i sistemes - càpsules, monodosi i grans - pensats per respondre a les necessitats dels diferents llocs de treball.

 


  Amb cada un dels sistemes ens adeqüem a les necessitats del client, des d'oficines d'una sola persona fins a les grans empreses i corporacions amb milers d'empleats poden assaborir el millor cafè espresso illy en el seu lloc de treball.

 

 

 

Contacta amb nosaltres i rep una degustació gratuïta, sense compromís de continuïtat ni costos de lliurament.

 

 

 

Home Delivery

 

 

 

Prendre un espresso illy perfecte a casa s'ha convertit en una operació simple i senzilla nostres sistemes de càpsules garanteixen als nostres clients màquines de disseny innovador, còmodes amb estil i molt fàcils d eutilizar.

 

 

 

Amb els nostres programes de fidelització no hauràs de preocupar ni tan sols de recordar quan neecsites tsu lliuraments de cafè, nosaltres ens ocupem d'això per tu.

 

 

 

CLUB CAFÈ ESE

 

 

 

CLUB CAFÈ IPSO

 

 

 

CLUB CAFÈ IES

 

 

 

Si ja disposes del teu màquina espresso i vols adquirir qualsevol dels neustras referències podràs realitzar la teva comanda de manera còmoda en la nostra e-shop.

 

 

 

Contacta amb nosaltres i rep una degustació gratuïta, sense compromís de continuïtat ni costos de lliurament.

 

 

 
 
 
                                                       
Més informació
   
   
imageComprar cafè Illy
imageCom preparar un espresso perfecte