Tel: 606 46 96 99 / 654 37 09 84
Fax: 93 427 69 85
           
imageimage
Qualitat - Sostenibilitat.
 
 

 

 

Cafè i qualitat de vida: dues coses que van unides.

 


 

 
 
  El gust d'una tassa de illycaffè neix a la planta de cafè verd i de la terra en la que creix. I d'aquí el primer compromís de l'empresa, que a finals dels anys 80 va decidir no comprar el cafè verd en mercats internacionals, sinó comprar directament a la font, als productors brasilers primer i posteriorment a Guatemala i Colòmbia, a Etiòpia, a l'Índia ia altres països.   
 
  El desenvolupament sostenible neix de la qualitat. A la base del compromís de illycaffè per al desenvolupament sostenible es troba la seva incessant recerca de la qualitat, perseguida al llarg de tota la vida del cafè, des de la plantació fins la tassa. I com més bo, apreciat i desitjat sigui el cafè a la tassa, majors seran els recursos i les oportunitats de desenvolupament i de creixement per als països que ho conreen  
 
 
 
  Un preu garantit i uns beneficis equitatius.
 
Perquè la millora de la qualitat del cafè verd en els països d'origen sigui contínua, també ha de ser contínua la millora de les condicions de vida dels cultivadors, que han de poder comptar amb una perspectiva d'estabilitat i de confiança.
 
 
  Per això illycaffè els garanteix sempre un preu mínim de compra del cafè, tot i que les cotitzacions oficials siguin molt baixa  
 
 
 
 

La Terra: un entorn a conservar.

 


 

 

La protecció del medi ambient, tant a Trieste com en els països d'origen del cafè verd és un component fonamental del procés productiu de illycaffè, del seu estil de treball, de la seva política pel desenvolupament sostenible.

 
 
 
                                                       
Més informació
   
   
imageComprar cafè Illy
imageCom preparar un espresso perfecte