Serveis

Hem estudiat les solucions per satisfer les exigències de petites oficines fins a 20 treballadors perquè cadascú pugui prendre un cafè excel·lent amb la màquina i els accessoris perfectes per a les seves necessitats específiques.

Màquines en cessió sense càrrec que atenem i subministrem no només amb cafè si no amb una àmplia varietat d’infusions i complements necessaris per al servei. Contacta’ns per a una degustació gratuïta sense compromís.

Per a la gran empresa oferim solucions de cafè que van des de la instal·lació de màquines vending amb selecció de mulicápsulas., Màquines de cafè en gra en autoservei i coffee corner dissenyats per transformar el teu espai cafè. Totes les nostres solucions introdueixen valors com el disseny i la sostenibilitat del punt de cafè perquè es converteixi en un lloc de descans on sorgiran les millors idees.

Sol·licita la nostra oferta i degustació gratuïta sense compromís Vols més informació? No dubtis en contactar-nostre equip et donarà totes les respostes de forma immediata.

Som especialistes en atendre esdeveniments, càterings i col·lectivitats que volen fer un salt de qualitat en la seva oferta de cafè. El servei es construeix a mida de les necessitats del client perquè realment els seus desitjos i la satisfacció dels seus clients i consumidors es facin realitat.

El nostre departament especialitzat estarà encantat de presentar-te tota la gamma de solucions específiques per resoldre les seves necessitats i poder oferir un cafè de qualitat sigui quin sigui el lloc i el moment.

Nosaltres vam instal·lar les màquines i fem la reposició, formació i desmuntatge Vols més informació? No dubtis en contactar-nostre equip et donarà totes les respostes de forma immediata.

Disposem d’una àmplia oferta de sistemes i màquines perquè puguis fer el cafè a casa com més t’agradi. Màquines de disseny amb sistema Iperespresso o les més funcionals Mitaca per càpsules IES i MPS que et permetran tenir una màquina de cafè illy a casa sense haver de comprar la màquina. També disposem de màquines per fer el cafè en monodosi de paper ESE o si ho prefereixes en Gra o Mòlt.

No dubtis a contactar i el nostre especialista et suggerirà qual és l’oferta i la promoció que en aquest moment més s’adapta al que estàs buscant.

This post is also available in: Spanish